Total Pageviews

Thursday, September 1, 2016

Ο Δημήτρης Σούδας στον ραδιοσταθμό CFMB



Χαμόγελα, αστεία και φιλική ατμόσφαιρα...
Μιχάλης Τελλίδης, Μαίρη Ντέρου, Δημήτρης Σούδας, Σούλα Τελλίδη


Το Σάββατο 27 Αυγούστου 2016, ο Δημήτρης Σούδας, τηρώντας μια παλιά  υπόσχεσή, επισκέφτηκε τα στούντιο του ραδιοσταθμού CFMB 1280 όπου και συμμετείχε σε μία φιλική, εφ' όλης της ύλης κουβεντούλα.
 Έξυπνος, δραστήριος, επικοινωνιακός, γέννημα-θρέμα της παροικίας μας ο Δημήτρης Σούδας, απεφοίτησε από το Σωκράτη και γρήγορα ασχολήθηκε με τα κοινά. Συμμετείχε ως εθελοντής στο Κογκρέσο, την Ελληνική Κοινότητα Μόντρεαλ και σε διάφορους άλλους εθιμοτυπικούς οργανισμούς.
Εργάσθηκε σε δημοτικά και επαρχιακά κόμματα και το 2002 σε ηλικία μόλις 23 ετών μετακόμισε στην Οττάβα όταν ο Stephen Harper ανέλαβε την αρχηγία του κόμματος Canadian Alliance. 
Μετά τη νίκη του Harper στις εκλογές του 2006 ο Δημήτρης Σούδας προσελήφθη στην κυβέρνηση και σύντομα ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντού Επικοινωνιών του πρωθυπουργού.                                                    
Στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου ορίστηκε επικεφαλής της Καναδικής αποστολής και αργότερα προήχθη  στην θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της Καναδικής Ολυμπιακής Επιτροπής για να παραιτηθεί το 2013 ύστερα από παρότρυνση του πρωθυπουργού ο οποίος του ανέθεσε την προώθηση και καθοδήγηση του Συντηρητικού κόμματος στις   τελευταίες ομοσπονδιακές εκλογές.  
Ο Δημήτρης Σούδας είναι σήμερα συνέταιρος και διευθύνων σύμβουλος στην αξιόλογη  Καναδική εταιρία Stampede Group που δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και εξαγωγής τροφίμων κυρίως στο εξωτερικό. 



No comments: