Total Pageviews

Tuesday, August 30, 2011

Εσείς τι λέτε;

«Μυστηριακές» υπερπροσφορές!

Απίθανες  «Μυστηριακές» υπερπροσφορές και μάλιστα... αναδρομικές!
Οργασμός εκπτώσεων  - λόγω τέλους (κοινοτικής) σαιζόν - στους έξι «καταστατικούς»  ναούς μας.
Δελεαστικές προτάσεις με πρωτοφανή πακέτα...
Για απεριόριστο (ή σύντομο) χρονικό διάστημα (υπό την επιφύλαξη καταστάσεων ΑΝΩΤΕΡΑΣ βίας!)  η «μείζονος» προσφέρει κατ αποκλειστικότητα, για τούς εκλεκτούς (κοινοτικούς) πιστούς, ολοκληρωμένο πακέτο γάμου (με παπά και με κουμπάρο), κανονικής Μητροπολιτικής αξίας $ 600, στην πρωτάκουστη κοινοτική τιμή των $250!
Και εάν πείτε πως είδατε την προσφορά στα «ΕΛΛΗΝΟΚΑΝΑΔΙΚΑ ΝΕΑ» παίρνετε ένθετα - δώρα το χαλί και το όργανο! Στην κυριολεκτικά εξευτελιστική αυτή τιμή συμπεριλαμβάνονται τρείς συνδρομές μέλους ή αφαίρεση $ 150 από το συνολικό κόστος.  Διαλέγετε και παίρνετε... Ιδού η Ρόδος ιδού και ο Ησαΐας!
Βαπτίσεις κομπλέ των $ 600, τώρα αποκλειστική τιμή «μείζονος», $ 200 και μαζί δώρο τρία νέα μέλη.(άκρως απαραίτητα για τις επόμενες κοινοτικές εκλογές!)  
Μνημόσυνα ,μαζί με το χολ, (Ανοίξτε τα μάτια και τεντώστε τα αυτιά σας) $ 50!   
Δώσε μου και μένα μπάρμπα Μπίλλυ!
Και η πέρα από κάθε αχαλίνωτη φαντασία υπερπροσφορά: ΚΗΔΕΙΕΣ (κρατήστε την αναπνοή σας)  εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!  (τώρα αναπνεύστε για να αποφύγετε το ανεπιθύμητο μυστήριο!)  
Μην το αναβάλλετε άλλο!  Ιερείς, νεωκόροι, ψάλτες  καντηλανάφτες, γραμματείς   Φαρισαίοι, οι πάντες και τα πάντα περιλαμβάνονται στο «Μυστηριακό» υπέρ-πακέτο…
Και  με όλους τους «χαρατσικούς» φόρους πληρωμένους!
Όσοι (κοινοτικοί) πιστοί λοιπόν προσέλθετε…    
Σήμερα βέβαια στον «Μυστηριακό» τομέα - ως γνωστόν - επικρατεί εξοντωτικός ανταγωνισμός.
Τις προάλλες μέλλον γαμπρός - σε αναζήτηση μπάργκενς - πήρε σβάρνα τις κοινότητες και ενορίες.   
Όπως μαθαίνουμε, συνονόματος ενοριακός ναός, των περίχωρων Αγίου Λαυρεντίου και Νέας Βουργουνδίας, ταίριαξε τις «Μυστηριακές» προσφορές της «μείζονος» με ένα επιπρόσθετο ντισκαουντ 10% ενώ οι «γνήσιοι του πατρίου», ευχές, συχαρίκια, συλλυπητήρια και ότι έχετε ευχαρίστηση!
Αν πάντως συνεχιστεί έτσι ο ανταγωνιστικός ρυθμός, σύντομα προβλέπω ξέφρενο χορό του Ησαΐα, ανεξέλεγκτο παροικιακό υπερπληθυσμό και πρόωρη μαζική αποδημία …εις Κύριον!  

Εσείς τι λέτε;
Μιχάλης Τελλίδης

No comments: